در طرح موسوم به «تكفا» حمايت از كاربرد فناوري اطلاعات در امور سازمانها و كسب و كار مورد توجه قرار گرفت. گزارشهاي منتشر شده از عملكرد اين طرح، نشان از آن دارد كه اگرچه پشتيباني دولت در رشد استفاده از فناوري اطلاعات در امور اجرايي و جاري و بسترسازي براي دولت الكترونيكي بي تأثير نيست، اما، هنوز موانع و خلأهايي وجود دارد كه پيش از آنكه مربوط به دسترسي به فناوري باشد، ريشه در فرهنگ و رفتارهاي فرهنگي ما دارد. در واقع، اگر دسترسي به فناوري از پشتيباني فكري و فرهنگي كاربران برخوردار نباشد، خود، عاملي  براي پيچيده تر شدن فرايندهاي اجرايي و جاري مي شود.epublishing

انتشار الكترونيكي منابع و اسناد دولتي و بخش خصوصي در محيط الكترونيكي اگرچه گامي مثبت در جهت تسهيل در اطلاع رساني و دستيابي كاربران به اطلاعات مورد نياز است، اما تبيين سياستها و تدوين نوعي دستورالعمل و سازوكار ملي براي انتشار آنها ضرورت دارد(1). فراخوان ملي براي تدوين سياستهاي انتشار اطلاعات در محيط الكترونيكي، شايد راهكاري مناسب براي رسيدن به اين هدفي باشد. چنين اقدامي نيازمند هماهنگي و همراهي سازمانها و مراكز ذيربط است و از عهده يك دانشگاه  با پشتيباني چند سازمان غيرمرتبط، خارج است؛ عزم ملي مي طلبد.

1- چه بسا چنين كاري متولي داشته (مانند شورايعالي اطلاع رساني و..) و چنين فراخوانهايي هم انجام گرفته،  دوستاني كه اطلاع دارند، مرا در كسب اطلاعات بيشتر ياري كنند.