کتاب نشر الکترونیکی را بر اساس یک مطالعه علمی یکساله و با پشتوانه چهار سال کار تجربی در حوزه نشر  و تولید محتوای الکترونیکی در سال ۱۳۸۲ تألیف کردم.  سرعت  تغییرات و پیشرفتها در حوزه فناوری اطلاعات به حدی است که  عمر «به‌روز ماندن»  منابع اطلاعاتی این حوزه ، در مواردی به کمتر از  یکسال  رسیده است. به بیان ساده ‌تر، وقتی کتابی درباره فناوریهای اطلاعات  منتشر می‌شود  در حداقل زمان ممکن (یک تا سه سال)  کهنه  و متروک می‌شود. با این شرح، کتاب «نشر الکترونیکی» را نباید یک منبع تازه و «بهنگام»  دانست! اگر چه اذعان  دارم که بخش زیادی از مطالب کتاب (به ویژه فصل سوم)تازگی خود را از دست داده است، اما، در همین حال بر این باور هستم که فصلهای ۱ و ۲ و نیز فصلهای ۵، ۶ دارای مطالب مفیدی است که علاقمندان نشرالکترونيكي مي توانند از آن بهره ببرند.

درباره  ضمایم کتاب نیز گفتنی است که  زمانی تولید فایل «پی.دی.اف. »  فارسی کاری فنی! و نسبتاً مشکل بود که از عهده هر کسی بر نمی آمد!  ابزارهای تولید این نوع فایل در دسترس نبود و «شرکت ادوبی» هنوز  فناوری مورد استفاده را در حد کنونی کامل نکرده بود. از این رو شاید برای بسیاری، پیوست ۳ کتاب با عنوان «روش تولید فایل پی.دی.اف.   فارسی »  کاری عجیب به نظر آید!  با توجه به این توضیح، خوانندگان این کتاب می‌توانند از سایر قسمتهای این کتاب استفاده کنند.

نسخه الکترونیکی متن کامل این کتاب برای استفاده  دانشجویان گرامی و سایر علاقمندان در دسترس است که از طریق همین سایت می‌توانند آنرا دریافت نمایند. دريافت متن کامل کتاب pdf

بررسي کتاب (گفتگو با کتاب هفته):برای پاسخ به دو نیاز در نشر الکترونیکی

_____________________________

دريافت متن کامل: نشر الکترونيکي